Klatring og rappellering

Under klatring og rappellering legger vi det opp slik at alle rappellerer først, og deretter får den som skal drikkes ut prøve klatring på topptau sikret av våre klatreinstruktører. 

Målgruppe: Aktiviteten er for grupper (bedrifter, utdrikningslag, bursdager etc) som ønsker en opplevelsesrik dag med klatring.  

Mål for aktiviteten: Ha en trygg og fin opplevelse i klatreveggen og få en smakebit av de gode opplevelsene i klatreveggen sammen med klatreinstruktør.

Varighet:   ca 3 timer.

Sted:        Oslo

Pris:        Avhengig av gruppestørrelse. Send forespørsel så lager vi pristilbud.

”Under utdrikningslaget ønsket jeg at deltagerne skulle få et lite kick, og jeg engasjerte Klatrekompaniet til å gi oss en passende opplevelse. Under trygge rammer ledet en klatreinstruktør fra Klatrekompaniet oss gjennom rappellering ned en 20 meter høy fjellvegg. Sikkert og med god pedagogisk oppfølgning ble vi loset gjennom en spennende rappell i fine omgivelser.

Les flere utalelser

Klatrekompaniet

Vi er godkjent som kursarrangør av Norsk Fjellsportforum (NF).

Mer informasjon om klatring og rappellering

Aktiviteten er for deg som ønsker en opplevelsesrik dag med klatring og rappellering.

Mål for opplevelsen er å ha en trygg og fin dag med klatring sammen med våre klatreinstruktører. 

Denne opplevelsen foregår på klippevegg i Oslo området.

Praktisk informasjon:

  • Klatrekompaniet holder klatretau og annet spesialutstyr.
  • Klatrekompaniet har ansvarsforsikring for sine arrangementer. 

Klatrekompaniet er en av de aktørene i Norge som stiller strengest krav til sertifisering, erfaring , lokalkjennskap og pedagogisk innsikt. Alle våre instruktører/guider er utdannet fra NF (Norges Fjellsportforbund), NKF (Norges klatreforbund) eller Nortind innenfor de områdene de jobber innenfor (klatring, bre, skred, ski mm).

Du kan lese mer om instruktørene / guidene som holder disse kursene her…

Pedagogisk profil og HMS 

Utvikling og bruk av standariserte metoder er et ledd i vårt kvalitetssikringsarbeide/HMS.  Du kan lese mer om vår pedagogiske profil og HMS her…

For mer informasjon og påmelding: Kontakt oss på telefon 47645000, send en mail til post@klatrekompaniet.no eller send en forespørsel via kontaktformularet vårt.